Obavještenje

Obavještavamo roditelje učenika prvog razreda u školskoj 2024/2025. godini da će se roditeljski sastanak održati u petak, 30. 8. 2024. godine u 17:00 sati, u prostorijama škole.

Važno je da prisustvuju i djeca, kako bismo organizovali susret učenika s učiteljicama. Ovaj sastanak je priprema za početak školske godine i Svečani prijem prvačića koji će se održati 2. 9. 2024. godine, u organizaciji Općine Ilidža.

Srdačno vas pozivamo da dođete i učinite ovaj događaj posebnim za naše prvačiće.

DOBRODOŠLI!

Sretan polazak u prvi razred!

Dragi đaci prvaci,

dobrodošli u magični svijet škole, knjige i učenja! Danas je poseban dan jer ulazite u novu avanturu – onu u kojoj ćete postati pravi superheroji!

Kao prvačići, stojite na pragu uzbudljivog putovanja ispunjenog uzbuđenjem i otkrićima, čekaju vas mnoga nova prijateljstva. Svaka knjiga koju otvorite, svaka lekcija koju naučite, i svaki zadatak koji uspješno riješite, činit će vas jačim i sposobnijim za savladavanje svih izazova koji vas čekaju.

Ne zaboravite, svi superheroji imaju svoje posebne moći, a vaša moć je znanje! S novim saznanjima ćete biti u mogućnosti da razumijete svijet oko sebe i da učinite svoj život još uzbudljivijim. Uz pomoć vaših učitelja i roditelja, koji su vaši pomoćnici na ovom putovanju, nema prepreke koju ne možete savladati.

Neka vam prva i svaka naredna školska godina donese radost, uzbuđenje i uspjehe. Budite hrabri, znatiželjni i uvijek spremni za nova istraživanja. Uživajte u svakom trenutku i zapamtite – vi ste naši mali superheroji!

S ljubavlju i podrškom,

Edisa Radončić, direktorica škole